Salı, Şubat 19

Eight below



Çok duygulandım.. Taa başından ya birşey olursa köpeklere izlemesem mi dedim durdum. O kadar tatlı şeylerdi ki. Çok akıllı bide. Çok sevdim ben bu filmi. Özellikle bu soğuk karlı günlerde fırtınalı bol karlı buzullu filmler iyi gidiyor galiba.

Yani en azından baya hissediyoruz filmle beraber sahneleri. Ki mesela klasiktir gerçi. her buzlu filmde birileri yürüken ya kayar uçurumdan ya buz çatlar suya düşer ve donar falan. Bu filmde de işte böyle bi sahne vardı.. Adamcağız düştüğünde bizde ayaklarımızı battaniyenin altına iyice bi soktuk. bırrr...

Dediğim gibi karlı günlerde izlenebilecek hoş bir film. Gerçi derdim film değil köpekler çok güzel. Sırf köpek alabilmek için bahçeli bi ev istiyorum. İnşlh bi gün :)

5 yorum:

Haydi mutfağa dedi ki...

merhaba, bize de dvd satan beyefendi ısrarla bu filmi tavsiye etmişti.
eşimle seyrettiğimizde biz de çok beğendik.
sevgiler...
GamZeynel

Hamarat Anne dedi ki...

filmi izlemedim ama dediğin gibi kopekler ne hos gorunuyor oyle..

Merciğim su soldaki sabahnur linki var ya , yok oyle bir adres onun yerine hamaratanneyi koyabilirsin ya da sinemablogumu:)

Adsız dedi ki...

blogunun takipçisi oldum :) çok şirin bir yer:) iki gündür bakıyorum bakıyorum hep bu köpecikler, hadi birşeyler karala artık:)

KeLeBeK dedi ki...

ben de izledim bu filmi gerçekten süper, sabahnur mutlaka izlemelisin o kadar gerçekçi ki, köpeklerin haline ağlamıştım ve yaşadıkları büyük bir adrenalin yapmıştı bende... amma abarttım dimi :P ama süper hakkaten

mer dedi ki...

ama haklısın gerçkten insan pek üzülüyor ve heyecanlanıor olaylarda. izle sabahnur :p

 
web analytics
nolmuş?