Salı, Nisan 29

_ Kemal Beylere gittik bugün.
_ açmısın?
_ yok süper şeyler yapmış eşi.
_ ne yapmış?
_ kısır yapmış ama süperdi baharatı falan herşeyi...
_ım...
_ başka?
_ sonra kısır vardı işte harikaydı...
_ım...
Ve bugün.. ince bulguru kalmamış mer koşar adımlarla bakkala gider ve hemen kısır yapmaya koyulur. ve deminden beri yer yer ama eksikliğin ne olduğunu anlayamaz. akşam kısır eksperi ahmd bulur artık :)
Hiç yazasım gelmedi uzun zamandır. Aslında hiçbirşey yapasım gelmiyor son zamanlarda. hele dün o kadar çok uyudum ki. ki gündüzleri uyumak pek adetim değildir. neyse... Evde beni bekleyen işler mi dersiniz beklemeyen ama kafamı kurcalayan işler mi dersiniz... bii sürü şey var aklımda yani. halbuki bi bismillah deyip başlasam da azalsa ne kadar güzel olurdu değil mi ? Evet artık başlama zamanıdır...
Kimselerle de görümüyoprum gibi geliyor bazen. geçenlerde emel ile görüştük süper bi gün yaşadık. böyle yetişecek birşey olmadan aklımıza esen yere gitmek çok zevk veriyor bize. çengelköyde buluşmuştuk. tabi çınar altı çayı falan derken dolaştık biraz oralarda. sınra bapsak neye binsek yürüsek derken üsküdara kadar yürüdük. süper bi yürüyüş oldu bizim için. ordan capitol yemek alışveriş falan derken ayrıldık. güzel bi gündü. baya oldu aslında. ki çünkü çok özledim. gezmek istiyorum...
Melda blog ödüllerine aday. herkes çılgınlar gibi oy veriyor ona. ben de verdim tabi. ailenin sitesi sayılrı bi bakımdan. ama kategorileri pk beğenmedim aslında. hobi de yemek değil el işi falan olmalı sadece. yemek ayrıca açılmalıydı.neyse başarlar dileriz herkese. bna da oy verin ben de çikolata kategorisindeyim :p
mel dalga geçsin ama... ben gerçekten evimde mutluyum.. hergün evde o reklamda ki gibi ütülelenleri kaldırıyorum. şarkılar söylüyorum. buraların sultanıyım ben diyorum falan. :)
dün akşam pars narkoterör vardı. eeen başta bu dizi başlarken gülmek için izledik. eheh nasıl yapmacıklar falan diye. aslında hala diziyi izlerken amanda şurası böle olurmu bu nasıl rol yapıyor diye eleştiriyoruz. ama iyiden yiye izlemye ve takip etmeye başladık. hani en başta niyetimiz salihti. izlemiyorduk dalgsaydı olay. ama merak ediyoruz artık. çok kötü..
ama hakkaten dizi kötü. tamam olayları geçiyorum da. hiç mi özenilmez bi dizi de. mesela bazısının kendi sesi bazısının değil. bu şekilde iki kişi konuşurken kendi sesi olanda çecvre sesleri de var. diğerinde ise hiç ses yok etrafta.bu kadar basit birşeyi duymayıp nasıl ekrana getirirler ki. zaten esas oğlanın triplerinden hiiç bahsetmek istemiyorum. gıcığın teki...
bide doktorlar dizisini izliyorum arada. geçen bölümünde o kadar komik birşey oldu ki. bi babanın böbreği gitmiş durumda. 2 oğlu var. biri vermemek için kaçıyor falan neyse. diğeri verecek bi böbreğini babasına. babası verme oğlum ben idare ederim nolcak sana bişi olmasın falan diyor. çocuk ise ne dese beğenirsiiz. nolcak baba ne kadar ömrün kaldı ki alırım ben sonra geri.. :)
işte böyle...

7 yorum:

eslem dedi ki...

kısır hiç eskimeyen bir ikramdır :) ben de baharatlı severim mesela kimyon koyarım ..
ama sen fazla yeme şimdi onalrdan dokunur felan sonra :)

Unknown dedi ki...

Meldaya oy vermek için o kadar çok mail adresi aldım ki mynet erişimi kesti benimle :)

Bizde şu an vizyonda ki filmler var sizinle paylaşalım onları.

Bu ara kısırda eksik olan neymiş ?

mer dedi ki...

kimyona baktım baktım. kokladım kısırla bağdaştıramayıp koymadım. bi dahakine denerim. ya da sende deneriz belki artık eslemcim..

kısır da eksiklik yağ imiş. yani biraz kuru olmuş. yağ ekledim geçti. şimdi çok iyi ellerinizden öper :)

valla paylaşalım süper olur.

melda dedi ki...

elif inanmıyorum sana! bari ortalarda söyleme :P hem beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum. :)

paylaşalım. benle de paylaşın.
ps iloveyou var bizde. mer'e yolladım. ama dublajlı malesef. hem de fransızca ahahah. film boyunca irlanda'da fransızca mı konuşuyorlar diye düşündük durduk. isimler de amerikan isimleri dedik. işte ama öylece izledik. ilginç bir deneyim oldu.

Adsız dedi ki...

melda ne kadar verdin elife itiraf et? bana neden vermiyooosuun? :)

melda dedi ki...

geçen gün bulaşıklarını yıkadım ya.
elif'e çok birşey vermedim. bir kolonyalı mendile 10 kez oy veriyor. eminönü'nde 100'lü paketlerde kolonyalı mendiller satılıyor. çok ucuza hem de. nihohhah.

Unknown dedi ki...

Kendi özgür iradem ile oy verdim sana Melda :) bi kaç milyon oyun lafı bile olmaz.

Melda bi şiir vardı seni sevdiğimi güneşe buzla yazdım gelsin gibi bişiydi doğrusunu bulursam sana yollucam sevgimi görmen için :)

Bizde vizyonda ki tüm filmler var. İstediğinizi çekebilirim olmayanı indiririm sorun olmaz yani. Paranız varsa sorunda yok :))

Para için yapmıyorum Merve. Melda bana göz kırptı sadece :)

 
web analytics
nolmuş?