Pazartesi, Nisan 21

yıllar oldu sanki yazmayalı. Bazen böyle oluyor zaman o kadar hızlı geçiyor ki. Eskiden böyle değildi. sanki artık yaş olarak aşağıya doğru gitmeye başladım. hani düşüşteyim. yaşlandım falan. halbuki daha 17 :p hakkaten ama 17 18 yaşlarındayken 24 yaşındakilere ne gözle bakardık hatırlayanınız var mı? oo kocaman abla.. herşeyi bilir. süperdir. ama ben şimdi kendime baktığımda hiç bi fark yok sanki. daha doğrusu elbette fark var ama o zaman ki 24 yaşındakiler gibi değilim. gerçi insanın yapısı ile alakalı birşey olsa gerek. lise yıllarında bazı arkadaşlarımız vardı ki her an yeni gelin edalarındaydılar. ama ben yeni gelin olduğumda bile o havaya giremedim. girmeye çalışsam da o kızlar gibi hiçbi zaman olmadım. bunda kıyafet seçiminin de büyüük etkisi var tabii ki. hanım hanımcık giyinmek yeni gelin moduyla eş. ve ben giyinemiyorum hanımhanımcık sanırım :) neyse.. :)
ne demiştik... çok hızlı geçiyor zaman. şunun şurasında 6 aylık evliyim. ama gelin görün ki sanki senelerdir evliyim. hatta öle ki hep evliymişim. ne kadar farklı bi duygu bu anlam veremiyorum. gerçekten insan o kadar alışıyor ki içindeki duruma. inanmazsın... çocuğum olduğunda da alışırım umarım anneliğe. zor zaanat gerçekten. analarımızın ellerini öpmek lazım. oakdar düşünüyorum ki napacağımı bazen. ama okuduğum kadarıyla herkeste oluyormuş bu. hani nasıl bakıcam falan. çünkü yeri geliyor koca evi toplayamıyorum bile. misal şuan :) burda boş boş oturmaktansa evimin işini yapmalıyım ama. nedense iş yaparken başım dönüyor :)
öle işte...
sonra birde maydanozlarımız da çıkıyor sanırım. ama ufak tefek. sanki çok maydonoz severmiş gibi seviniyorum bende. bari roka falan ekseydik :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazindan anladigim kadariyla hamilesin :) Hayirli olsun. Cok guzel bir duygu olduguna eminim. Bu vakitte bolca naz yapmayi sakin unutma :) Hani esine simdiden elektrik supurgesiyle tanistir,ilerde lazim olacak :)

Ben ilk hafta tanistirdim, ve gayet iyi anlasiyorlar :) Tencerelerimde ondan baskasinin yikamasini istemedigi icin bana burun bukuyorlar :P

hulofera dedi ki...

aa saksıda maydanoz mu yetiştiriyorsunuz, ne güzel bi fikir :)
bende şu rokayı bi sevemedim, neyse..

Adsız dedi ki...

aa Mer, dogru mu anladım?! sevindim walla.. Masallah masallah:)

 
web analytics
nolmuş?