Pazartesi, Mayıs 5

Flickrda bi arkadaş pinhani sözünü yazınca aklıma geldiler. Tabii ilk çıktıkları zaman da aklıma geldi. Msn de çoğu insan dinliyorduk. Herkes aynı parçayı dinlerdi falan. Sözlerinden blogunda yazmayan yoktur herhalde. Bide tabi ilk dinlemek ayrı bişey. ınternetle alakası olmayan insanlara pinhani dediğinizde hö diye bakarlardı. Tabi diziden sonra herkes duydu ve çoluk çocuğa düşmüş oldu pinhani. Ama olsundu tabii. biz gene seviyorduk. Hergün dinlemesekte arada bi duyunca baya etkileniyorduk falan. neyse.. Flickrda görünce gideyim bi bakayım sitelerine bi değişiklik var mı dedim. ki iyi ki demişim. 25 nisan'da yeni albümleri çıkmış. e tabii canım pinhani dinletiyor sitelerinden. sağolsunlar. ilk albümlerinde ki gibi bunun da cdsini alırım diye düşünüyorum. daha 2. şarkıdayım gayet benimsedim. bakalım hayırlısı...
bide aynı zamanlarda çıkmış yüksek sadakat vardı ki süperdi o da. aynı pinhani gibi dinlerdik bol bol. her gün ayrı bi şarkısını keşfederdik. harikaydı gerçekten. arabada dinleek için ilk onları aldık cdye mesela. neyse... yeni kasetleri onlarında çıkmış. taam indirdik bi hevesle. fakat solistleri değişmiş:( ve hiiç bana yüksek sadakat havası vermediler. yani pinhaninin değişse ne kadar kötü olur mesela. bu da çok kötü olmuş bence. kel bulup aynı ambiyansı devam ettriemk istemişler ama. cıks.. olmamış. dinlemem.
herkesi pinhani dinlemeye çağırıyorum. ooohh.. süper..

5 yorum:

eslem dedi ki...

pinhaniyide mi ilk siz dinlediniz ya pes ! :p
:))

Adsız dedi ki...

flickr'a ilk ayak fotosunu da biz eklemiştik zaten. tekerleği de ilk biz icat ettik. sonra blogcular yazacak birşeyleri kalmayınca ilk bize sataştılar falan da filan. ilklerin adamıyız anlayacağın eslem.

mer dedi ki...

:) bu konuya yorum yapmak istemiyorum. kıskananlar çatlasın falan.

bu yazı da olay pinhani arkadaşlar saptırmayalım...:)

Adsız dedi ki...

yeter merve millete bedava post konusu çıkarma artık. ahahah

hulofera dedi ki...

"halka pinhan derdim izhar etme zinhar ey hakim" diye gazeller okurduk biz de, hey gidi..

 
web analytics
nolmuş?