Perşembe, Temmuz 31

doladoladoladoladola

ahmd doladoladoladoladoladola diye dolaşıyordu evde. hiç haberin yok senin de dedi yeni hit parçalardan. hangi acayip şarkıcınındır kimbilir derken... ferhat göçer'inmiş..
arabada hem de ben kullanırken son ses açtı ahmd efendi. gören kılabırız sanacak. bi yandan el çırpmalar falan. gülsem mi atsam mı arabadan kendimi bilemedim. ama şarkı güzel hakketen. arabada giderken son ses dinleyin kılabır gibi gezin ortalıkta. süper oluyor. gören sanacak dedim ama. bebek kesin sanacak. artık oynaya oynaya geleceğini düşünüyorum kucağıma :)

üzerimde baskı var. blogu şifreli yapmak adına. şifreli değil de paralı yapsak ne güzel olurdu aslında :) en çok girenlerden mesela en çok eslem'den geliniyor bana. o bana daha çok para vermeli. sonrada mandalin sanırım. hadi pamuk eller cebe :)
(benden duymuş olmayın ama.. eslemde para kalmamış. muza yatırmış hepsini:p)

2 yorum:

eslem dedi ki...

:) deli
meşur ediyorum seni senin asıl bana para vermen lazım :p

gençliğimde birgün köprüden geçiyorum arabayla kaptırmışım kendimi dımtıs dımtıs kafamı da sallıyormuşum :)) yanımda bir araba yavaşladı kornaya bas bas basıyor bir baktım ellerini bana doğru tutup ( hani sanatçılar alkışlanırken orkestrasına dönüp tutar ya elini öyle bişi işte ) alkışlıyorlardı beni . ben de selam verip , onları alkışlamıştım :))

çanakkalede muza beraber binelim mi ? :))

Adsız dedi ki...

ahah çok komik.. :)
ben yakalanmadan yaşlanmak üzereyim çok şükür. ama içimizde gençlik ateşi hala olacak ki hoşuma gidiyor işte bazen. napalım. zamanında gençliğimizi yaşıyamadık bu yaştan sonra olcak..

sen ayarla muzu. yetişirim ben :)

 
web analytics
nolmuş?