Perşembe, Ağustos 21

ım.. nerde kalmıştıık...
dondurma da.. :)
asos da çok durmadık ama gene dondurma yemeye gidebilirm. ordan kadırga koyuna gittik. çok güzeldi. ilk defa denize girdim. ıyy çok tuzluymuş. hiç sevmedim. ve eslemin dediği gibi hiç batamadım. çok kaldırıyo sanırım deniz :) ahmd çok temiz bi deniz olduğunu söylüyordu ama ayaklarıma taşlar batması hiç hoş değildi. ben gene havuzu tercih ederim. ama tabi ahmd ile yarış yapabilmek falan güzeldi. gerçi havuz olsa geçerdim ama.. deniz ve şartlar uygun değildi işte canım anlayın :)
ordan kaybola kaybola çanakkaleye döndük. yani yolu uzattık. bi amcayı aldık yolda bi daha da dönemedik onu bırakcaz diye. öle diye diye 3 kat yol yaptık ama yolar güzeldi. kekik kokusu aldığımızda durup aramak, kaplumbağayı kurtarmak, yaşlı amcayı götürmek herşey çok güzeldi. beraber olunca hangi şey kötü ki...
ertesi gün için planlarımız suya düşmüştü çünkü çok fena yapmur yapmıştı. olsundu.. güzeldi gene. çanakkalenin içini gezdik bu seferde. peynir helvası yedik aynalı çarşıyı gezdik. gerçi gezmekten çok bakındık işte öle ufak bi yermiş zaten. müze falan derken truvaya gidelim dedik. hani böle antik kent falan. yola düştük gene. çok da yakın bi yer değildi. ama kişi başı 15 ytl bide arabaya 4, 34 ytl istediklerinde girmeyelim dedik. taşları görmeye o kadar da hevesli değildim zaten. batman'e gideriz daha ii dedik ve döndük geri. foto çeke çeke yolculuklar harikaydı.
sonra...
çanakkaleyi bitirip ahmdnin köyüne gittik biga dolaylarına. orda da güzel günler geçirdik. gelin görmeler falan yaşadık, stres olmaktan çok eğlendik ama. sinir bozucu olan ahmdin bana bakıp bakıp gülmesiydi :). güzeldi herşey napalım gelin olunca böle oluyor :)
bi daha denize gittik ama hatırlamıyorum gittiğimiz yerin adını şuan. orası da güzeldi ama kadırga kadar değildi. gene kadırgaya gitmeyi isterim. orda piknik gibi bişiler yaptık. ben de pek severim :p
sonra dönüş yoluna çok farklı bi şekilde çıktık. araba yere bitişik gitmeye başlamıştı. sanırım 30 kilo domates aldılar. :) yani gidip topladık tarladan. ama çok fazlaydı:) tabi biizm değil kayınvalidemlerin. salçalar vb. arabayı yerleştirirken cümle komşudan patlıcan bamya geliyordu. sağolsunlar. süper bi bamya yaptım zaten :)
tatil de bitmiş oldu cuma günü gebzeye geldiğmizde. sonraki günler evde geçti. kah dinlenerek kah boya yaparak :)
holün tavanı akmıştı ve boyalar tabi. beraber boya yaptık ahmdle. çok zevkliydi. çok da kolay değilmiş kazıması bilmemnesi ama. zevkliydi. belki bebeğimizin odasını da boyarız diye düşünüyoruz. bakalım bi evimize gidelim de :) bide bordür falan bulayım istediğim gibi. süper olacak inşlh.
işte durum bu. hoşbuldum tekrar :)

7 yorum:

melda dedi ki...

yine salça yapacak demek ki sabahat teyze. geçen sene getirmişti gelirken sağolsun. bitmek üzere de zaten iyi olur :P

melda dedi ki...

yine salça yapacak demek ki sabahat teyze. geçen sene getirmişti gelirken sağolsun. bitmek üzere de zaten iyi olur :P

eslem dedi ki...

merve sen ne tatlı bir kızsın ya :)

hulofera dedi ki...

hoş gelmişsin tekrar :)
kesinlikle denizi havuza tercih ederim.. daha eğlenceli.. sen bi de akdenizin suyunun nasıl tuzlu olduğunu gör, ilk günler insanın gözleri kan çanağı gibi oluyor :))

ahh denizi özlemim debreşti yine..

mer dedi ki...

tamam meldaa.. salçan ben de en kısa zanada gelecke.2 kere yazmana gerek yok :)

eslem ; tatlıyım dimi :p sağolasın :)
ama sen de tatlısın inanki. blogunu okudukça özlüyorum inan ki. bi geleyim de glecek sana. kaç ta geliyosun eve? :)

meyra ; kafana uygun insan olduktan sonra havuz da eğlenceli deniz de. en azından tuzla yakmayalım bi yerlerimizi dimi ama :)

mermaid dedi ki...

o salçalar müthiş oluyor.
benim annem de yapıyor her gittiğimizde alıyoruz. harika lezzetli yaaa.

eslem dedi ki...

:) 6 da çıkıyorum şekerim kocan akşam felan hiç mi bir yere gitmiyor bıraksın seni dönerken de alır ;) ya da ben alırım hiç farketmez sen alooo de yeter .

 
web analytics
nolmuş?