Pazartesi, Şubat 4

2 günlük daha...

ben 2 yaşındaymışım doğduğunda. büyüküm ben yani koskoca teyzesiyim. teyzelik falan sadece annesinin kardeşi olmamda kaldı tabi. biz beraber büyüdük. her oyunu ilk birbirmizle oynadık. hep arkadaştk. çok kavga edip kedi köpek derlermiş bize ama gene de biz olmadan yapamazdık. kamera görüntülerinde saklambaç oynarken saklanacağı yeri gösteren bi büyükmüşüm ben. o önüme geçip bisikletle ona çarptığımda küçülen kıyafetlerimi bi daha vermeme kararı almıştım. tam çocuktuk işte. çok fena beraber büyüdük biz. öyle ki tabu da bi kelime ile bile anlatabilir olmuşuz. (kardeş olanlar bile bişi yapamazken:p) ya evet biz kardeş gibi büyüdük.
ve sonra hakkaten büyüdük. herkesin okulu,yapacak işleri oldu. ama gene kopmadık. gene kavga ettik ara ara. ama barışmasını bildik. biz birbirimize en yakın arkadaş en yakın akrabaydık.
sonra daha da büyüdük. bi baktım kınasında ağlıyorum hüngür sümük. sanki uzağa gidecek dedim yakın işte burda parmaklarımın ucunda hatta. gelinliği giydiğinde hakkaten bambaşka olmuştu. karşındaki insan gelinlik giydiğinde o an dünyadaki en güzel oluyormuş mğer. maşallah dedim ve o evlendi. ve çok mutlu ,mutluluğuyla bende...
ve bakın şimdi bugün yani tam 22 sene önce bugün daha 2 günlüktü :) minicik bebek. ben şakın şaşkın bu da kim diye bakıyordum muhtemelen. benim en yakın arkdaşım,sırdaşım,dostum olacağnı bilmeden...
işte çok büyüdük biz. daha uzun yıllarda beraber büyümeye devam edeceğiz inşlh. nice senelere hep beraber inşlh...
not:2 gün önce yazıcaktım ama yumluktan oturamadım.2 günlükte tatlısın ama... :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim, duygulandım inan :)
ben de dün tabu oynayışımızı düşündüm, o kardeşlerin nasıl da hiç ortak yönlerinin olmayışını düşündüm. bir film dediğimde gladyatör dedin ve bildin ya, helal olsun! :) bir tabu bulalım da oynayalım bi ara, şaşırtalım bizimkileri :)

mer dedi ki...

oynayalım inan ki. eşli de deneriz bi ara ama bilemiyorum :)

 
web analytics
nolmuş?