Cuma, Şubat 15

Yoğunca bi gün daha geldi geçti. Dün sabahnura gidicektik amamelda sabah arayıp gelemeyeceğini söylemişti. ama sonra sağolsun eşi öğlen getirdi bana. Sonra bi güzel gittik sabahnura. Aman allahım içeri girer girmez gülücükler saçan bi güzellik... ya çok da fazla yazmıyım nazar değmesin de. çok tatlı bi kızmış zeynep erva. yani güzel olur kızlar falan ide üstüne çok tatlı hatta fazla tatlı. kendini sevdirmek için yapmadığı yok. yapmasa da severiz biz gerçi :) gülücükleri hiç solmasın inşlh. çok mutlu bi aile olsunlar hep. maşaallah.

Zeynep'in yanında süper bi sofra da bizi bekliyordu tabii. Da da da daaannn ;




işte böyle. menusündee
*kısır
*tavuklu salata
*patlıcan közleme
*börek
*kumpir
*nutella kremalı pasta vardı. gerçekten pastaya bayıldım. bi kere bende yapmıştım o kremayı hatırlamış oldum. nutella yemek için yeni bi bahane :)
tavuklu salata da çok güzeldi. ki üzerinde susam vardı. hemen eve gelince melda ile salatanın üzerine koyduk susam:) kıskancız :)
bide bnde muffin götürdüm. devletşahtan çift çikolatalı muffini denedim ama istediğim gibi olmadı. kek gibiydi muffin gibi değil. daha güzelleri başka sefer sabahnurcuğum :)
sonra mandalina geldi. KEŞKE ESLEM'de OLSAYDI, başkalarına gidiyo gelmedi bizi görmeye küstüm :p hıh...
Mandalin gelirken hepmize hediye almış ne gerek vardıysa. gerçekten çok teşekkür ediyorum. ben benimkine bayıldım. melda da beğendi sabahnurda:) ama tabii daha görmeden zeynep kırmasaydı daha iyi olcaktı :) tüh.. ama kaşıkları duruyo şükür:)
araba şeklindeki kavanozumun en kısa zamanda fotoğrafını çekip ekleyeceğim. çok beğendim gerçekten. ahmd de sevdi :)
Meldalar bize geleceğinden eve gelince yemek yapmaya koyulduk beraber. Allah sizi inandırsın süper bi mantar çorbası yaptım. ESLEM'in tarifiydi. yemekzevkinde yazmıştı yorum olarak. Hemen kaptım bende.Yaparken pek bişey çıkacak gibi gözükmüydou ben umutsuzdum sanırım gözlerinden anladım melda da umutsuzdu nasıl yicez bunu diyordu sanki içinden :) ama gerçekten güzel oldu beğenildi. Artık hazır çorbalar elvedaa.. :p
Bide günün önemli olayı meldalar bizde kaldılar. Güzel geçti ama ya. :)
Günün daha önemli olayı sevgililer günüydü. annem (ahmd) ben bizden geçti dediğimde şaşırdı. tabii geçmedi de bi tek o gün sevgili değiliz ki. sevene hergün bayram :)
melin komşusuda hediyeleşmek için bi bahane olarak görüyormuş bugünü. bu da garip bence. eşler arasında herşey birbirine hediye zaten. ben ona , o bana en büyük hediye daha ne olsun :)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

aa niye kaldığımızı anlatmamışsın :) hem ne zaman yazdın sen bunu ya :)
ben hemen anlatayım. akşam çaydan sonra biz merlerle vedalaşıp çıktık. yolda arabamızdan gelen ilginç sesler iyice artınca korkmaya başladık. devam ederken, büyük bir kaza nedeniyle gitmemiz gereken yola giremedik ve birden ümraniye'nin içinde bulduk kendimizi. tabi bu arada benim gözüm heryerde tamirci arıyor. allah bizi bu yola boşuna sokmadı, bence bir tamirci bulucaz derken ışıl ışıl opel servisini gördüm. oley! araba evimize kadar dayanmazmış meğerse.. orda bıraktık arabayı. tekrar merler'e gittik. sabah da beylerin servisiyle ben de işe gittim. şimdi de allah'a şükür evimdeyim. :)
bu arada bizi süper ağırladın mer çok teşekkürler. çorba muhteşemdi hemen yapıp siteye eklemeliyim :))

mer dedi ki...

sabah yazdım ama nedense saatler farklı bişilr diyo.
sen yazdiye yazmadım melcim...

bi kusur işlediysek affola. gene buyrun canım oturma odamızda yeriniz var :)

şüpheleniyorum ama bizi yatırıp anında görüntü showu mu izlediniz? :p

Adsız dedi ki...

:)) öncelikle bu organizasyonda bulunamadığım için gerçekten çok üzgünüm telefonum evde kalmıştı dün sabahnurda aramış fakat geç olduğu için dönemedim kendisine :( Allah muhabbetinizi arttırsın ne diyeyim .. hediyelerinizin fotosunu çekin meraklı bir insanım biliyorsunuz :p
Çorbayı beğenmenize sevindim , ben de çok severim oraya da yazmıştım sanırım brokoli , kereviz hatta ıspanak versiyonunu da denemenizi tavsiye ederim , bi de selam ederim :)

ayy bi de o kazadan ben de nasibimi aldım akşam melcim :) aynı vakitlerde aynı güzergahta ilerliyormuşuz meğer .. Çok kötüydü yalnız kaza Allah yardımcıları olsun ..

Hamarat Anne dedi ki...

hehe.. ben tesekkur ederim hersey cok guzeldi, siz cok guzeldiniz..
Ze cokmutluydu..

corba tarifini bekliyorum mantarların tarihi gecmeden yapayım:)

mer dedi ki...

eslemcim seninle de görşelim inşlh en kısa zamanda. özledim zira..

ze hep mutlu olsun inşalh sabahnur... herşey için teşekkürler..

çorba tarfinide yazayım post olarak hehe.. meldadan öncee nihaha :p

Adsız dedi ki...

kahveleri boşuna mı içtik mer :P

kazayı göremedik eslem, herkes geri geri gidiyordu biz de gittik.

çok güzel geçti gerçekten. iyi ki gelmişim dedim :)

benim hediyemi de hazırladığım sofralardan birinde görürsünüz artık ;)

iyi oldu mer tarifi de eklediğin. nasıl anlatıcam diyordum. copy paste yaparım artık :D

mer dedi ki...

ehe copy yapma diye böyle yazdım oh.. istersen yap :)

mandalina dedi ki...

ne farkettim biliyor musunuz? hani geç kalmama rağmen siz henüz çay faslına geçmemiştiniz de "kaynanan seviyormuş" demiştiniz ya bu sebeple. işte, hayırslısıyla yakın zamanda
kaynanamın oğluyla tanışmam gerekiyor. zira ev işleri muhabbetlerine dahil olamıyorum :P

 
web analytics
nolmuş?