Cumartesi, Mart 8

:)) çok gülesim geliyor bu günlerde :)))

*

Sabah ahmd gittikten sonra uyumayıp baya bi temizlik yaptım. Gerçi öncesinde baya bi sohbet ettik melda ile. e dersleri bitti nasıl olsa :) (önceden sanki konuşmuyorduk :)) Sonrasında bşladım temizliğe. temizlikten sonra ablamla ameliyat olan halamı ziyarete gidicektik. ablamı beklerken uyuya kalmışım. bi üşümüşüm ki.. hastalık bizim kapıda.

Sonra gidip geldim derken yemek memek hazırlanıp çıktık ahmd ile. Capitole gittik sinemaya.Öncesinde gezdik tabi. Geçen gün aldığımız ve türk kahvesi gibi pişirdiğmiz brazil mind adlı kahvemiz için sonunda french press aldık. ( ve eve gelir gelmez denedik. güzel oldu ) birde brazil mind ahmd ye biraz hafif gelmiş olmalı ki sert bişiler istedi. volkano diye birşey verdi adam. sırf baharat kokuyor. daha tadına bakmadık. izlenimlerimizi aktarırım.

Filmimiz bu. Milattan önce 10.000. Baya saçmalık bulup eğlenmemi de sağladı fakat gerçekten çok güzeldi. sırf sorun bizim ikinci sırada oturmamızdı. kocaman ekrana bakmak çok zormuş. hangi tarafına bakacağını şaşırıyormuş insan. Böyle ilk çıktığı gün gidilecek filmlerde internetten hemen almak lazımmış öğrendik.

Hem bi aşk hikayesi ama... bağlamlar süper olmuş. büyük beyaz yağmur(kar) yağan yerlerden kumdenizine ( çöl) bi yolculuk yapıyorlar. ve tabii karşınıza büyük yılan başı çıkıyor. ne diye merak ediyorsunuz. ve bi bakıyorsunuz piramitler. (spoiler oldu kusura bakmayın) firavun falan. tabi piramitin yapım aşamaları. Ya güzel olmuş film. çok tavsiye ediyoruz biz.

Sonra arada aldığımız kahvenin çekimine baktık nasıl olmuş diye. o kadar koku duymadım ben ama yanımızda ki adamın canı kahve istedi. tam ben duymadım ama "koktu be" gibi birşey demiş olmalı ahmdye :)

Neyse ki çıktık. hiç bu kadar boş görmemiştim capitolu.





1 yorum:

hulofera dedi ki...

bana da o kadar boş ve loş bi tuhaf gelmişti, o karman çorman gürültüsü ayyuka çıkan capitolden sonra..
cevahir de öyle, bi de kocaman bi mekan zaten, üstüne bi de korku filmi falan izleyip çıkınca iyice garip gelmişti :))

 
web analytics
nolmuş?