Perşembe, Mart 20

tak tuk tost makinası...

sabah tost yapmak için veya ekmek,poğaça ısıtmak için açmış olduğum tost makinam tak tukluyor. kapattıktan sonra hemde. kapalı halbuki.. tak tuk diyo belirli zaman aralıklarıyla. normal birşey mi bu bilmiyorum. ama patlayacak falan diye korkuyorum gerçekten.
takatuk demişken...
bazı insanlr var tanıdığım. bi söz söylüyorlar ya, ya da yazıyorlar ya. muhtemeln vu süper bi söz söyledim tarihe geçecek diyorlar içlerinden. nasıl ilginç, farklı,dikkat çekici kelimeler kullansam da vuu dese millet. tabii vuu diyen millet bu ne demek istedi şimdi diye de uzun bi vakit düşünmek zorunda kalıyorlar haberleri yok. anlayamıyosun ne demek istediklerini. öyle kelimeleri birbiriyle kullanıyorlar ki. bu çok akıllı olduklarından mı yoksa acayip bi insan olduklarından mı anlamıyorum. amaa... böyle farklı kelimleri farklı şekillerde kullanıp kendilerine hayranlık bırakanlarda yok değil. şiirsel yazıp içimi okuyanlar falan...
sadece iletileriyle var olanlar var bide. iletileri,msnleri olmasa yaşayamayacak olanlar falan. böyle olmamalı tabi. en azından arada meşgul olmalı msnde bile olsa.
bugün sabah kahvaltıya misafirim vardı aslında. ama annem rahatsız olduğundan iptal ettim ve birazdan anneme gideceğm. misafirler içinde birşey yapamamıştım. yapasım gelememişti. canım istememişti. keyfim gelmemişti. akşam gelince komşuma giderken götürmek üzere birşey yapacağım. ona da karar vermedim ama keyfim gelir umarım ozamana.
bide farkettim ki google'a bahar gelmiş bugün. aslında yarın gelmeliydi haberi yok.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

arzum'un tostçu'su var ben de o da yapıyor. bilmiyorum seninki aynı mı.

mer dedi ki...

sanırım tost makinalarıyla alakalı birşey. arzum değil benimki.

Adsız dedi ki...

benimki de yapıyor mer. genleşmeyle alakalı bişey muhakkak. buzdolabım da yapıyor. içini açıp bakıyorum raf mı düştü diye o kadar. ama alıştık artık. ilk zamanlar evde biri geziyor zannedip korkardım :)

mer dedi ki...

:)) buzdolabın içinde biri yaşıyor olmasın.. minik adamlar... :p

Adsız dedi ki...

tabi ya! ben de kim bitiriyor nutellayı diyorum :)

Asuman Unsal dedi ki...

kuzummmm
karşılıklı düşünceler bunlar, ben dolup, taşıyorum çoğunda, sen de kendini buluyorsun benim kaybolduğum diyarlarda
güzel birşey olsa gerek
ne bileyim, içimdeki melankolik asu yu öldürene kadar bu hep böyle gidecek sanırım :)(:
şekerlik seni

 
web analytics
nolmuş?