Pazartesi, Mayıs 12

Melda'nın daveti üzere geçen günlerde ona komşu oldum. tabii bosch dünyasında. benimde tapum var falan. süper bi evim var. mutfak şahane. herşey yerli yerinde. şöyle bi bakındım çıktım. bugün ise ben evde temiz ev procesi başlatmışken bi mail geldi. eviniz kirlendi temizleyin diye. nasıl olacak diye çok merak ettim. düşündüm ki etrafta çerçöp vardır onları bulurum kaldırırm oyun gibi falan. ama yok. okadar kolaymış ki. elektirik süpürgesine gidiyosun evi temizleye basıyosun hopp temizleniyor. süper bi olay. boschtan şuan tek isteğim sanal değil gerçekte bu uygulamayı yapabilmeleri. ama ben gene bilgisayardan komut vereyim o da evi süpürsün. ya da ben sanal evimde yaşıcam bu gidişle. şu ev süpürmek çok yoruyor beni.

********

birde.. bunca yıldır hiiiç kimsler nasıl akıl edemiyor anlamıyorum. kimse farkında değil mi? yoksa sadece ben miyim zorluk çeken? kesmeşeker kutuları neden bu kadar kullanışsız? kullanmak değil amaç zaten diyorsunuz. tamam öyle tabii ki. bende evde bunu kavanoza boşaltmak istiyorum. ama herhangi biri var mıdır acaba ki dökmeden el sürmeden bunu boşaltabilsin? nefret ediyorum kesmeşeker kutularından. bi kere ortasından açılıyor bu kadar saçmalık olamaz. ordan doğru devirsen belli ki kesin dökülecek. hadi o da olmadı kenarından yırt. o zamanda sıkı sıkı yerleştirilmiş şekerler mümkünü yok çıkmıyorlar. illa değeceksin herbir şekere. avuç avuç almaya çalışacaksın ki o da bi işkence. kare kare şekerleri nasıl avuçlayım. tabi gene dökülüyor. gene etraf şeker oluyor. ellerim de şeker. şeker de ellerim. böyle olmamalı. bi çare bulunmalı. sesleniyorm balküpüüü... yuvarlak şeker yapsanıza mesela? topşeker olsun adı da. çok değişik olur. alırım ben valla. hem de böyle kalın kutuya değil. ovalimsi bi kese kağıdında bile durabilirler ozaman. süper olur balküpüüü...

6 yorum:

KeLeBeK dedi ki...

haha süpersin mer kesinlikle katılıyorum, senin seslendirmenle birileri bu olaya el koysun, mesela ortadan değil, alltan üstten bir yerden ufak bir delik açılsın ordan şekerler sırayla salladıkça dökülsün biz de kavanoza rahatttça dolduralım

eslem dedi ki...

topşeker diye şeker çıkarsa sana para öderler mi bunlar , zengin olur musun o zaman , bizi tanır mısın ?
:p

mer dedi ki...

önemli olan gönül zenginliği desem de... neyse :p tanımaz mıyım tanırım elbet. ben sizinle varım :p

kelebek ; haklıyız inanki. kesmesekerkutularıdegissin.com alıp kampanya mı başlatsam :p

Adsız dedi ki...

off ya aynı dertten muzdaribim. allah'tan misafirden misafire dolduruyorum şekerlikleri. cips paketi gibi paketleseler nolur? sıra sıra dizince ne oluyor??

bosch evim boş olmasına rağmen hemen kirleniyor. mesela bugün kirlendi diye haber geldi ama temizlemedim. haber verene kadar kendin bas düğmeye. neyse ama bosch'un bu tarz yarışmalarının hiçbirinden hediye kazanamadım. böyle işlerde şansım yok. sadece yıllar önce yumoş'tan yumoş ayıcık kazanmıştık annemle. burdan bosch yetkililerine sesleniyorum. eğer bu yarışmadan mer'e ve bana hediye çıkmazsa burda çok fena reklam yaparız. 9 aylık buzdolabımdan nasıl seslerin çıktığını burda anlatmamı istemezsiniz herhalde, öyle değil mi? ;))

kesme şeker kutuları değişsin diye facebook'ta gurup aç mer. iddia ediyorum, bu kutulardan nefret eden 5 yüz milyon kişi bulabilirim. ben de "bosch'un çekilişleri tamamen yalandır" diye gurup açayım. sayın bosch yetkilisi; ekrana kitlenmiş endişe dolu bakışlarını görür gibiyim :)

hulofera dedi ki...

ya derler ki doktorgiller, kesme şeker iyi değil, yapıştırmak için kullandıkları madde zararlıymış.. o zaman yaşasın toz şeker desem ;)

mer dedi ki...

haklısın meyra, doktor demese de ben de öyle olduğunu düşünüyordum. neden bide o maddeyi alalım ki değil mi? ama.. misafire verirken de toz şeker vermek garip olyor gibi geliyor bana. seviyorum öle. zaten bizim koca ailede bi ahmet içiyo şekerli.

mel ; benim hiç facebook grubum olmadı biliyomusun :(

 
web analytics
nolmuş?