Perşembe, Temmuz 10

naber google??

taaa 2005 yılından beri blog yazıyorum, ve görüyorum ki hala değişmedi insanlar. ya da bu olay yeni bilgisayar alıp ilk defa ınternete girmiş insanlarda gözükmekte. ama düşünüyorum ben yaptım mı diye?? hiç hatırlamıyorum. zaten ilk başta google falan hak getire. şimdilerde insanlar sırf googlea yazarak ulaşıyorlar sitelere. hatta oraya direk adresi yazıyorlar. ben de gerçi bişi hatırlıyorum. taa ilk başlarda nerden öğrendiysem kimse bana normal şimdi adres yazdığımız yere adres yazdıramazdı. illa dosya dan aç ve sonra adres yazıp gelecek sayfa. nerden öğrendim bilmiyorum hep öyle yapardım. neyse.. asıl konumuz google'da arama yapanlar. şidmi birkaç örnek;
aklımı karıştırıyorsun ile ilgili mevlana
aşık oğlan hulo
bize misafir gelince birşeyler yapmak istiyorum
dinlediğim şarkının gözükmesi için ne yapmalıyım
en büyük yılan hangisiyse resmini aç
koly poğaça aldığı kadar un yazmayan
orlando bloom un msn adresi ( kim bulmuş ki yahu) :p
saçı tost yapmak ne demek
seda sayanın şimdi oturdu kendi evi
üsküdardan capitole hangi otobüsler var?
üsküdardan kız kulesine gidiş..
hem ayıp hem de güzel film

ya işte.. insanlar google'a belki de yanlızlıktan arkdaş bir dost muamelesi yapıyorlar. bize misaifr gelince bişiler yapmak istiyorum ne yapsam google? sonra aç bakayım ortaya bi büyük yılan resmi,bide orlando bloomun adresini verdin mi bana.süpersin google. ve gün gelir. kan kardeşi olalım mı google? yapmayalım böyle şeyler arkadaşlar.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bari cevapları da yaz da gelenler elleri boş dönmesin. küserler fln googlea sonra :)

mandalina dedi ki...

üsküdardan kız kulesine gidişin nesi var arkadaşım? böyle sorularla gelmeyin lütfen google'a :) kıyıdan kıyıdan git görürsün. google'a soracağına git, sahilde birine sor :)

üsküdardan capitole de çok otobüs var, merak etme. atla birine capitoldesin.

saçı tost yapmak ne demek, bak onu ben de bilmiyorum. :P

Adsız dedi ki...

küçük tost makinesi gibi bir alet düşün mandalina. tırtıklı ucu var, saçını arasına koyup aleti çalıştırdığında saçın sıcaklığın etkisiyle tırtıklı bir şekil alıyor. fön çektirince aralara bir kaç parça saçı böyle yapıyorlar, bi ara çok modaydı hala yaptıran var mı bilmem.

hulofera dedi ki...

hem ayıp hem güzel filme koptum yalnız :))

ha bu arada saçı tost yapmak saça zararlı mandalin ;p

 
web analytics
nolmuş?