Çarşamba, Şubat 27

resim yerine ; (sağol mel aklıma gelmemişti)

Kimbilir kaç defa izledim. İlk zaman bi korku filmi izler gibi olmuştum ama sonradan yaşım büyüdükçe çok güldüm. Evlenmeleri, dönüştüğü yaratıklar, gerçi normal hali bile komik. şöyle bi bakındım da Michael Keaton'mış beterböcek.(1) şimdi bakınca hiç benzetemiyorum bile. Uzun zaman oldu izlemedim. Bence yeniden yayına konmalı,bizden sonra ki nesilde izlemeli. Ya hele şu küçük kafa çok komik :) 1988 de yapılmış. e tam benim çocukluğuma geliyor işte. hadi nolur gene yayınlansın.. ya da biz bulalım izleyelim. eski günleri yad edelim beterböcekle.(2) aklıma geldi hani bizde de çevrilen "ellere varda bize yokmii de bize de bize de bize de bize deeee.." bu şarkıyı söylüyorlardı bide. gerçek hali aklıma gelmedi.
Hadi izleyelim beterböceği(3) bigün nolur... :) 3ledim hadi gelse ya.. :p

2 yorum:

Adsız dedi ki...

beter böcek çizgi film değil miydi? bitiş şarkısı vardı, çok severdim. sabah erken saatte izlerdim, serviste yol boyu kafamda dolanırdı şarkısı. youtube'dan bakayım hemen :)

KeLeBeK dedi ki...

evet o bize de bize de şarkısının söylendiği yemek masasında yaptıkları danslar çok komikti, bi de şey vardı bu filme dair hatırladığım;
3 kere
beetle juice
beetle juice
beetle juice!!
:)))

 
web analytics
nolmuş?