Pazartesi, Mart 3

hıç-kırık

hoplayıp hıklamak çok kötü. bi hıçkırığa tutulmuş bulunmaktayım. ve durmuyo. nolur biri beni korkutsun.. :)

haftasonu annemlerin yanına kuzuluğa gittik. hani sıcak su falan. yok canım okadar da sıcak değilir dedim ama.. ıscakmış baya :) ki ayağımı uzun süre içinde utumakta zorlandım falan. hele de çıktığında ayağımı hissetmez durumdaydım.. tabi alışınca hangi su soğuk ya da sıcak oluyor ki? (bknz: hergün bıkmadan usanmadan havuzun içindekilere su soğuk mu diye soran insan modeli) işte gitik kuzuluğa. oldukça naftalin kokan bi yerdi. adım başı yaşlı insan. ki bize ne işiniz var burda der gibi baktıklarını hissetmedim değil. ya da aa genç diyip biraz gençliklerini özlemiş olabilirler. düşündük ki yaşlanınca böle emekliliğimizi böyle yerlerde geçiririz :) giderken yolculuk güzeldi. zaten hangi yolculuk kötü geçerki onunla dimi :p ama ben kitabımı okumaya sonunda başladım tamamıyle. hep az az okuyup sonrada fırsat bulamıyordum. başladım ve yarıladım bile bu yolculuk müddetince. buaada okuduğum kitap elif şafak siyah süt. meğer kendini yazmış. çok hoşuma gitti. hamilelik süresinden falan bahsediyor daha doğrusu öncesi falan. birazcık en başında acaba okumasam mı dedim kitabı. biraz korkuttuğunu düşündüm ama galiba güzelleşmeye başlayacak. baında bu kitap hatırlamak için değil unutmak için yazıldı. bunları unutmak için yazdım ben falan diyor. ilginç bence. bazı betimlemelerini ahmd'ye gösterdim. ne güzel yazıyo kadın falan diye. dalga geçip betimleme yapmaya başladı. hıh bi kere gerçekten süperdir elif şafak. bitsin daha ayrıntı yazacağım kitap hakkında... (mer's book mu yapsam bide :p)


kuzulukta tabii ki alabalık yemeğe gittik. ki zaten ahmd'in gitme nedenlerinden en güçlüsü buydu :) pek balığın tadını alamadım. hem balık biraz küçüktü hemde üzeri kaşar doluydu. balığı hiç görmeden yedim yani :) kuzuluk gezimiz müddetince peynir çeşidine doydum çok şükür. balığın yanında kaşarlı mantar ki süperdi. ve yanında sırf kaşar. böle erimiş sırf kaşar yedik inanamıyorum :) sonrasında ikram baklava falan filan.
zaten 1 günlüğüne gittik. sabah kahvaltıdan sonra çıktık. he sabah da kahvaltı da mıhlama vardı. o da peynirli :) e tabii köy pazarından peynir almayı unutmadık :)

aa buarada hıçkırığım geçti :)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

aa inanmıyorum kuzuluğa gitmeyeli yıl oldu. çok güzel bir yerdir. yaşlılara aldırma sen, keyifli bir yerdir aslında.
kıskandım şimdi bak:)

Adsız dedi ki...

karnım aç ! şöyle bir yutkundum : )
bişeyler seziyorum yalnız sende var mı yosa hıı ? :))

mer dedi ki...

gelsene eslem bigün,bide yakınız yani..
sezme sezme daha dur :)

Hamarat Anne dedi ki...

demekki 50kere peynir yazınca hıckırırk gecermiş:)

tatlı olarak kunefe yeseydiniz keseke:))

 
web analytics
nolmuş?